Over ons

Bauke Smit Meubel en Interieurbouw heeft al ruim 9 jaar ervaring in het vervaardigen van maatwerk meubels, keukens en complete interieurs.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van de volgende producten:

Maatwerk 

Bent u al een tijdje op zoek naar de keuken van uw dromen? Of wilt u graag een tafel die helemaal naar wens is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het voordeel van het op maat laten maken van meubels is dat het volledig past in uw interieur, dat u een uniek product in huis heeft en dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte in huis. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Aan de hand van uw wensen en ideeën bespreken we de mogelijkheden en geven we een vrijblijvende offerte af. Als u de offerte heeft goedgekeurd, voeren we eventuele wijzigingen door in het ontwerp en/of de materiaalkeuze. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de definitieve werktekening en opdrachtbevestiging gemaakt. De levertijd wordt samen met u bepaald. 

Ontwerp

Laat u zich graag verrassen? Dan kunt u ons ook de vrije hand geven. Wij zullen u dan twee voorstellen doen, waarbij uitstraling en functionaliteit van het meubel voorop staat. U kunt vervolgens kiezen welk ontwerp het beste bij u past.

'Een kwalitatief mooi en functioneel product maken is voor ons dé uitdaging'

Persoonlijk 

Als klant bent u altijd nauw betrokken bij de productie van uw meubel. We houden u op hoogte van het proces en u bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in de werkplaats. 

Materialen

Wij zijn ervaren in het werken met massief hout, MDF, Multiplex, Fineer en gerecycled hout. Ook zijn er mogelijkheden om kunststof, metaal en RVS in uw meubels te verwerken. 

Van A tot Z 

Als u besluit uw meubel of interieur door ons te laten maken, nemen wij het volledige proces voor onze rekening. Bij het plaatsen van een keuken, zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de tegelzetter, de loodgieter en de stukadoor. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over alles wat er bij een verbouwing komt kijken.